

فهرست مطالب :
انواع پایه چراغ فضای باز، شهری، خیابانی، باغی و حیاطی
انواع پایه چراغ مکمل محصولاتی ماننده سرلوله، جراغ با دسته یا شاخه یا حتی پایه برای پرژکتور استفاده میشود . این محصول با ارتفاع متفاوت کاربردهای متفاوتی به چراغ میدهند. که برای روشنایی محوطه از آن استفاده میشود . میتوانید در مقاله روشنایی و نورپردازی تفاوت آنها را با هم بیشتر درکنید.
به عنوان مثال ارتفاع ۶۰ تا ۸۰ سانتیمتری برای استفاده سرلوله به عنوان چراغ چمنی استفاده میشود . یا ارتفاع بین ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتری برای چراغ های سر دری . معمولا پایه چراغ ها همراه با سه پایه پیچ دار (بولت) و یک شابلن ارائه میگردد . که شما باید اول به بیشتر از ارتفاع و عرض پابلون زمین را بکنید و کابل برق را به ارتفاع یک متر خارج کنید. پایه و شابلن را مطابق تصویر بهم متصل کنید پایه را صاف بدون اینکه کج شوند در زمین اصطلاحا میکاریم و از شکاف وسط شابلن کابل را خارج میکنیم . حال با سیمان آماده تا لبه شابلن و زیر مهره ها میریزیم و به مدت یک تا دو روز ( تا زمانی که سیمان کاملا خشک شود) و بعد از آن زمان پایه چراغ را میتوانیم روی آن قرار دهیم.
انواع چراغ پارکی و باغی حیاطی :
انواع چراغ پارکی و تنوع مدلهای آن در طراحی ، بازدهی و تولید ، یک مسئله مهم برای طراحان محیطهای باز شهری است به نحوی که علاوه بر زیبایی و استقامت ، در زمینه نورپردازی و روشنایی محیطی هم بازدهی مناسبی داشته باشد . چراغهای پارکی ، پایه چراغ هایی هستند که عموماً در ارتفاع ۳ متر و جهت نورپردازی مناطقی که دارای معارض هایی مانند درخت هستند مناسب است .
این پایه ها عموماً در دو طرف پیاده روها و مسیرهای تردد عابرین پیاده مورد استفاده قرار می گیرد تا این مسیرها را برای عابرین روشن و امن سازند . این نوع پایه های روشنایی به علت اینکه استفاده فراوانی در پارکها و بوستانها دارند به پایه چراغ پارکی معروف شده اند و گرنه خیلی ها از این پایه ها در باغها ، ویلاها ، حیاط مجتمع های سازمانی و مسکونی ، دانشگاه ها و … استفاده می کنند .
اکثر این محصولات برای روشنایی داخل سرچراغ خود از لامپ کم مصرف استفاده می کنند و استفاده از حباب های نشکن پلی کربنات PMMA در آنها زیاد است که در اصطلاح بازاری به آنها توپی هم گفته می شود . هر چند که می توان در شاخکهای این پایه ها از سرچراغی های LED ، COB یا SMD هم استفاده کرد .
دسته بندی پایه چراغ های پارکی :
انواع پایه چراغ پارکی در دو دسته کلی دسته بندی می شوند :
- آلومینیومی
- فولادی
مدلهای پایه چراغ های آلومینیومی :
پایه چراغ های آلومینیومی به صورت یک تکه از ریخته گری آلومینیوم تولید می شوند . این پایه ها عموماً در ارتفاع ۲.۴۰ متر تولید شده و شکل ظاهری بیسار زیبایی دارند . قیمت این پایه چراغ ها به علت استفاده از آلومینیوم نسبتاً گران هستند ولی در عوض از خصوصیات کیفی و دوام بسیار بالایی برخوردارند . همه این پایه ها در زیر پایه دارای یک گلدانی زیبا هستند که به زیبایی این پایه ها می افزاید .


مدلهای پایه چراغ های پارکی فولادی :
این پایه چراغ ها به دلیل اینکه قیمت بسیار مناسبی دارند و سرعت تولید آنها بسیار مناسب است پرطرفدارترین پایه چراغ ها در کشور هستند و میزان فروش بالایی دارند . در تولید پایه چراغ های پارکی فولادی از لوله و پروفیل فولادی ( آهنی ) استفاده می شود .ارتفاع اکثر این پایه ها ۳ متری بوده و چند نمونه از آن ۳.۵ متری هم تولید می شند . قوسهای زیبا ، تنوع بالا ، دوام بی نظیر ، کم مصرف بودن و راحتی در نصب از خصوصیات این پایه ها می باشد . در تولید این پایه چراغها از جوشکاری CO2 و رنگ کوره ای پودری استفاده می شود .
در پروسه تولید این محصول از موارد زیادی جهت زیبایی بیشتر استفاده می شود ، نظیر :
- استفاده از ورق های پانچی جهت ایجاد پایه های نورانی
- استفاده از ورق های برشکاری شده CNC جهت ایجاد شکل های هندسی و طرح های اختصاصی
- استفاده از فرفورژه جهت زیبایی بیشتر دستکها
- ترکیبی از موارد بالا


شابلون و بولت پایه چراغ

- نکته: بولت و شابلن انواع پایه چراغ نسبت به تولید کننده آن متفاوت می باشد . شابلونها بصورت گرد ، مثلث یا مربع با تعداد بولت از ۳ تا ۴ میتواند بیشتر نیز باشد، بنابراین حتما در زمان خرید آنرا از فروشنده تحویل بگیرید. در فازکالا این کالا همراه با پایه برای شما ارسال میگردد.
- نکته: قطر دهانه پایه ها بصورت استاندارد ۶ سانتیمتری هستند و از لوله داربست بزرگت تراند در صورت استفاده از لوله داربست احتیاج دارید که از تبدیل لوله داربستی به پایه چراغ استفاده نمایید.
- نکته: پایه چراغ ها با ضخامت متفاوت تولید میشوند و به دو دسته کلی سبک و سنگین تقسیم میشوند . که بنا به وزن چراغ آنرا میتوانید تهیه فرمایید.
- نکته: شما میتوانید پایه چراغ های کوتاه ( از ۳۰ تا ۶۰ سانتیمتر) میتوانید از انکر بولت مکانیکی یا رول بولت استفاده کتید . رول پلاک مناسب نمی باشد.
تفاوت رولپلاک با رولبولت چیست و استفاده از آنها
رولپلاک
معنی کلی رولپلاک در ویکی پدیا: قطعهای از جنس فیبر یا پلاستیک است و نوعی بند محسوب میشود که برای ممکنساختن اتصال پیچ به موادی که متخلخل یا شکننده هستند یا بدون رولپلاک وزن شیء را تحمل نمیکنند استفاده میشود. رولپلاک نوعی بَست است که برای مثال به پیچها اجازه میدهد در دیوارهای بناییشده نصب شوند.
انکر بولت مکانیکی یا رول بولت
رول بولت ابزاری فولادی است که به صورت مکانیکی با ایجاد نیروی اصطکاکی یا انبساطی درون مصالح پایه از قبیل بتن،سنگ و آجر، اتصال پیدا میکند و باعث اتصال صفحه پلیت با سطح ماده پایه می گردد.